Concurs Eseuri - Ce reprezinta Romania pentru mine?

Detalii

ROA organizeaza un concurs de eseuri pentru copiii din comunitatea romaneasca din Austin.

Castigatorul va primi un premiu in valoare de 200 $ cash, eseul si numle castigatorului urmand sa fie publicate pe site-ul ROA si pe pagina de Facebook.

Tema eseului: Ce reprezinta Romania pentru mine?

Structura: MAXIM 1000 de cuvinte, proza sau versuri. Eseul poate fi scris in limba romana (bonus points!) sau in limba engleza.

Conditii de participare:

- Participantii trebuie sa aiba varsta intre 11 ani (impliniti la data 19 aprilie 2018) si 18 ani (la data de 19 aprilie 2018);

- Sa fie membrii ai comunitatii romanesti din Austin (sa aiba cel putin un parinte de origine romana si sa locuiasca in Austin sau in imprejurimile acestui oras);

- Eseul trebuie sa fie compozitie proprie, fara ajutor din partea parintilor sau prietenilor;

- Plagiatul este interzis.

Data limita de trimitere a eseurilor: Eseurile trebuie trimise pana la data de 19 aprilie 2018 la adresa ROA (pentru adresa exacta va rugam sa ne contactati)

Canditatii care nu respecta conditiile de participare sau ale caror eseuri nu vor fi trimise pana la data limita precizata mai sus vor fi automat descalificati.

Modalitatea depunerii eseurilor: prin posta

1. Tipariti eseul.

2. Scrieti numele, adresa de contact si numarul de telefon al concurentului/concurentei in coltul din dreapta sus al primei pagini a eseului.

3. Indoiti coltul pe care este scris numele candidatului si lipiti un aptibild sau o eticheta in asa fel incat sa acoperiti numele candidatului.

4. Puneti eseul intr-un plic inchis FARA A PRECIZA NUMELE SAU ADRESA EXPEDITORULUI.

5. Adaugati un timbru postal si expediati plicul la adresa (pentru adresa completa va rugam sa ne contactati)
SUCCES!.

STAY IN TOUCH WITH ROA!